Инфо за доставка

При поръчка, направена и регистрирана в сайта на carcolor.eu на стойност над 100.00 лв. доставката е безплатна за територията на цялата страна!

Куриерската фирма с която работим е  „Спиди”, "Е-Еконт".

Цената на куриерскaта услуга не е фиксирана и не е включена в цената на предлаганите продукти. Тя се определя от самата фирма, която извършва доставката и варира в зависимост от килограмите на продукта и населеното място.

Доставката може да бъде до посочен от Вас адрес или до офис на куриера. Моля отбележете адреса на офиса, ако желаете да получите пратката си от там.

За проверка стойността на куриерската услуга за Вашата пратка може да използвате калкулатора, публикуван в сайта на посочената по-горе куриерска фирма.

Ако при оформянето на Вашата поръчка сте посочили метод на плащане "Плащане при доставка", Вие заплащате стойността на поръчаните от Вас продукти + стойността на куриерската услуга при доставката.

За доставка в чужбина куриерската услуга е на различна стойност, в зависимост от държата, до която се изпраща и килограмите на поръчаните артикули. Може да отправите запитване на тел.: +359 878651811.

       КОНТАКТИ

  •     9000 гр.Варна
  •     м-ст Салтанат 395
  •     тел.: +359 878651812 
  •     тел.: +359 878651811
  •     e-mail: carcolor.eu@gmail.com

 

Влез

С ъздай профил