Reoflex

logo 330x154

Търговската марка Reoflex е създадена през август 2005 година. Съставът на продуктовата гама на компанията се определя от следните материали за авторемонт: емайллакове, лакове, изравнителни грундове, антикорозионни грундове, грундове за пластмаса, китове и спомагателни материали. Продуктите на Reoflex се отличават с високо качество, а в основата на тяхното производство са заложени европейски суровини, иновационни технологии и съвременно оборудване. Всички материал са предназначени за професионален ремонт на каросерии.

 

… ЗА ИСТИНСКИЯ МАЙСТОР!

Авторемонтните материали са представени от търговската марка Reoflex – един от брандовете на компанията "Экопол". Reoflex предлага богат продуктов асортимент, включващ лакове, емайли, грундове, китове и помощни материали. Материалите са предназначени за професионален ремонт на каросерии. Главният принцип на търговската марка Reoflex е достигане на идеално съотношение между цена и качество. За производството на продукцията Reoflex се използват най-нови технологии и съвременно европейско оборудване. Материалите на Reoflex съответстват на европейската директива 2004/42/CE на Европейския парламент и на Съвета относно намаляването на емисиите от летливи органични съединения, които се дължат на използването на органични разтворители в някои лакове и бои и в продукти за пребоядисване на превозните средства.

Reoflex® е съвременен, висококачествен бранд за авторемонтни материали, чиято история води началото си от 2005 г. Продукция с търговска марка Reoflex® е синоним за  материали за професионален ремонт на каросерии в сегменти В и С. Асортиментът включва: емайл лакове, лакове, изравнителни грундове, атикорозионни грундове, грундове за пластмаса, китове и други помощни материали. Reoflex® предлага широк спектър от лакове, с развита дистрибуторска мрежа в цяла Русия, в страните от ОНД и в Източна Европа.

Продукцията на Reoflex® получи широко признание сред потребителите, благодарение на изгодното съотношение между цена и качество. Суровините, от които се произвеждат продуктите на Reoflex, съответстват на европейската директива 2004/42/CE на Европейския парламент и на Съвета относно намаляването на емисиите от летливи органични съединения, които се дължат на използването на органични разтворители в някои лакове и бои и в продукти за пребоядисване на превозните средства. Материалите на Reoflex се използват в предприятията от групата Renault-Nissan-АвтоВАЗ за ремонт на боята на каросерии и на пластмасови детайли, а също и за частично серийно боядисване на дребни пластмасови части.

Reoflex® - това са висококачествени материали, произведени от лакобояджийската Экопол, която е и притежател на търговската марка. За производството на материалите се използват европейски суровини и иновационни технологии. Компанията предлага изключително изгодни цени и стабилно високо качество на произвежданата продукция. Понастоящем на базата на разработките на компанията се произвеждат над 200 вида бояджийски материали за различни области на приложение.