Търсене на продукта ...

Vika

vika_logo 330x154

Vika – това е

- пълен комплекс от висококачествени лакобояджийски материали за ремонт автомобили родно производство и внос

- 275 разцветки «на готови автоемайллакове» (от които над 180 цвята с ефекти (металик и перлен ефект)

- първата пусната в Русия система за тониране

- над 50 дистрибутора от районите на Русия и в съседните страни

… ЗА НАСТОЯЩЕГО МАСТЕРА!

От гледна точка на компанията «Русские краски» направлението „Автолакове за ремонт на автомобили” е бизнес-направление, което се явява продължение на производството на материали, произвеждани на конвейер. По принцип авторемонтните материали са свързани с автомобилните покрития, в чието производство «Русские краски» винаги са се отличавали със своите новаторски технологии, основани на научно-практическа база. Ето защо местните потребители пазарното посрещнаха изключително радушно пазарната премиера на авторемонтните дейности на компании, предлагащи стандартни покрития.

Идеята да се организира производството на автолакове за ремонт на автомобили се е появила в «Русских красках» като етап от развитието на бизнеса за производство на лакове за автомобили, произвеждани на поточни линии. Започвайки от 2001 г., всички авторемонтни материали за производството на «Русские краски» се предлагат на пазара под една търговска марка "«Vika»". Стратегията на бранда е да предостави на потребителите, извършващи професионален и непрофесионален ремонт на автомобили, широка гама от удобни за работа лакове и допълнителни материали, обединени от една търговска марка    

 Всичко нужно за ремонта

Авторемонтната система «Vika» представлява пълна гама от лакобояджийски материали за професионален и непрофесионален ремонт на автомобили родно производство и внос. Марката Vika предлага високотехнологични материали за подготвяне и боядисване на повърхности (акрилни, меламиноалкидни и алкидни емайлови покрития, лакове, грундове, китове), а така също и спомагателни, абразивни и полиращи системи. С една дума, в производствената линия Vika присъстват материали за всички стадии на ремонт на автомобилни повърхности: от филтърни фунии и полиращи дискове до висококачествени емайллакове и нови системи за боядисване Vika – първата руска лаборатория за подбор на цветове, която през 2007 година навлезе на пазара за лакобояджийски материали. Подробна информация за ще намерите в продуктовия каталог Vika.

Всички авторемонтни покрития Vika са разработени и се предлагат на пазара в съответствие със световните технологични стандарти за ремонт на бояджийски покрития за автомобили и се отличават с изключително високо качество. Понастоящем комплексът от авторемонтни материали «Vika» обхваща над 80 вида продукти, повече от 120 разцветки на «готови автолакове», около 65 цвята с ефекти (металик и перлен). Асортиментът от материали, представени в продуктовата гама «Vika», непрекъснато се разширява. Всяко тримесечие палитрата на емайллаковете се обогатява с нови разцветки, появяват се и изцяло нови продукти.    

 Силен конкурент

В момента брандът «Vika» има значителен дял на руския пазар, като от една страна конкурира крупните международни производители и техните транснационални брандове, а от друга страна постепенно измества нискокачествената продукция, произвеждана в Русия. Брандът «Vika» заема място в челната петица на най-продаваните в Русия търговски марки за авторемонти лакове. Пазарният дял на марката «Vika» в цяла Русия съставлява около 12%. В днешни дни продукцията с търговска марка Vika получава широко признание сред потребителите, благодарение на изгодното съотношение между цена и качество. Всеки трети автосервиз в Русия работи с материали на Vika.

Позицията на «Vika» продължава да укрепва, благодарение на ефективната дилърска мрежа, излизането на нови пазарни сегменти, където преди това са доминирали производители «без търговски марки». За успехите в управлението на бранда бе присъдена престижната награда в областта на маркетинга «Бранд на годината /EFFIE».

       КОНТАКТИ

  •     9000 гр.Варна
  •     м-ст Салтанат 395
  •     тел.: +359 878651812 
  •     тел.: +359 878651811
  •     e-mail: carcolor.eu@gmail.com

 

Влез

С ъздай профил