Консумативи

Carcolor - Вашият надежден доставчик на консумативи за ремонт на автомобили. Предлагаме широка гама бои, лакове, разредители и полировъчни пасти, както и различни консуматив. Нашите продукти се отличават с високо качество и достъпни цени. Поръчайте сега и получете бърза доставка право до вас! Със сигурност, с нашата помощ, вашият автомобил ще изглежда като нов.

Филтрирано търсене

Foam Mask Tape 13x10m

Поръчайте Foam Mask Tape 13x10m от Carcolor за бърз и лесен авторемонт. Изработена от висококачествени материали, тази лента е идеална за защита на боядисани повърхности. Насладете се на невероятното съотношение между качество и цена. Поръчайте сега и осигурете себе си перфектни резултати при ремонта на вашия автомобил!
24.48лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Masking Nylon Film

Masking Nylon Film от Carcolor е идеалният избор за професионални авторемонти. С висококачествени материали и достъпни цени, този продукт ще ви помогне да защитите повърхностите по време на боядисване. Поръчайте сега и осигурете сигурност и качество за вашите проекти!
59.04лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Masking Tape до 80°С.

Поръчайте висококачествен Masking Tape до 80°С. от Carcolor за авторемонти на достъпни цени. Издръжлив и лесен за използване продукт, идеален за покриване и защита на повърхности. Пазарувайте сега и осигурете си перфектни резултати!
2.10лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Mixing Cups (50 бр)

Поръчайте Mixing Cups (50бр) от Carcolor с високо качество и достъпни цени за авторемонти. Използвайте ги за смесване на боя и други материали. Направете поръчката си сега и осигурете си необходимите съдове за работата си!
FREE
Наличност:
0
Брой

Paint Strainers (filter) (250 бр)

Купете Paint Strainers (filter) (250 бр) от Carcolor - надеждни и качествени материали за авторемонти на изгодни цени. Поръчайте сега и осигурете си нужното оборудване за перфектни резултати!
45.00лв.
Наличност:
0
Брой

Perforated Lifting Tape 50mmx10m

Поръчайте Perforated Lifting Tape 50mmx10m от Carcolor за перфектния авторемонт. Изберете качество и надеждност на достъпни цени. Направете поръчката сега и се възползвайте от предимствата на продуктите ни!
16.08лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Premium Masking Tape до 110°С.

Поръчайте Premium Masking Tape до 110°С. от Carcolor за перфектно покритие и защита по време на боядисване. Изберете качество на достъпни цени за вашия авторемонт. Не се колебайте, поръчайте сега!
2.40лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Комбинезон за боядисване, многократна употреба

Защитете се от боята и праха с Комбинезон за боядисване на Carcolor. Изработен от висококачествени материали за многократна употреба. Поръчайте сега и осигурете сигурност по време на авторемонт на достъпни цени.
34.92лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache