Полиращи пасти

Полиращите пасти от Carcolor са идеалното решение за възстановяване на блясъка и защита на вашия автомобил. Нашите продукти гарантират висококачествено полиране и защита от външни въздействия. Ние предлагаме широк избор от пасти с различна степен на абразивност, за да задоволим нуждите на всеки автомобилист. Поръчайте сега и получете бърза доставка директно до вашия дом или автосервиз. Сигурни сме, че нашите продукти ще ви помогнат да възвърнете първоначалния блясък на автомобила и да го запазите за дълги години.

Поръчайте сега и се възползвайте от бърза доставка до вашия адрес. Ремонтирайте автомобила си с увереност и професионализъм с продуктите на Carcolor!


ET1001 Fast Cut Plus Compound 250g

Поръчайте сега ET1001 Fast Cut Plus Compound 250g от Carcolor за бърз и ефективен ремонт на вашия автомобил. Висококачествени материали на достъпни цени.
13.80лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

ET1003 Machine Polish III

Подобрете външния вид на автомобила си с ET1003 Machine Polish III от Carcolor. Висококачествени материали за авторемонт на достъпни цени. Поръчайте сега и направете колата си да изглежда като нова!
42.06лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

ET1010 Absolute Ultra Cut Compound 250gr

Реже и полира в едно действие. Допълнителният режещ компаунд е предназначен за най-изисканите полиращи задачи, отстранява драскотини от абразив P1500 и оставя дълбоко гланцирана повърхност.
21.00лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

ET2010 Absolute Compound

Най-добрият компаунд за полиране с една стъпка, подходящ за бързо отстраняване на леки драскотини. Отличен без холограми блясък, дори на тъмни цветове и устойчиви на драскотини покрития. Препоръчва се за полиране на свежо боядисани автомобили.
55.08лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

ET4004 Gloss Trap Sealant

Ненагъващо защитно покритие със специално разработена формула, която прониква в боята и създава невидимо тънко защитно покритие върху полираната повърхност.
46.32лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

Nano Protective Sealant

Защитно покритие на база нанотехнологии, прониква дълбоко в прозрачния лак и осигурява дълготрайна защита, висока устойчивост срещу UV лъчи и влага. Оставя дълбок блясък на боядисани повърхности, гелкоут и стъклопластик.
27.24лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache