Покритие

Покритие

Разделът "Покрития" включва различни продукти за обработка и защита на автомобила, включително 2К покрития, антигравийни състави и герметици. Тези продукти осигуряват висококачествена защита от корозия, механични повреди и влиянието на агресивни външни фактори. 2К покритията разполагат с изключителни адхезионни свойства и са устойчиви на ултравиолетова радиация, осигурявайки устойчивост на износване и дълготрайност на завършека на автомобила. Антигравийните състави защитават купето от камъни и гравий, предотвратявайки появата на скъсвания и драскотини. Герметиците помагат да се запълнят и защитят от корозия местата на съединение и фугите в автомобилната конструкция. Всеки продукт в този раздел е разработен, за да осигури надеждна защита и качествено завършване на вашия автомобил.


Филтрирано търсене

SCHILDEX LEATHER COAT (Защитно покритие за всички видове кожа)

Универсален защитен слой за всякакъв тип кожа, с дълготрайна и висока защита.
69.30лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q5 LITE (Кварцова защитна покривка за лаково-бояджийски покрития)

Защитете лаковото покритие на автомобила си с SCHILDEX Q5 LITE от Carcolor. Висококачествени материали за авторемонт на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на бояджийското покритие.
63.78лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q8 BRILLIANT (Водоустойчива силиконова защитна смес)

Защитете автомобила си с водоустойчивата силиконова защитна смес SCHILDEX Q8 BRILLIANT от Carcolor. Висококачествени материали на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита за вашия автомобил!
182.70лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX VINYL COAT (за анти-гравийни, полиуретанови и винилови фоли)

Защитете вашата кола с SCHILDEX VINYL COAT от Carcolor. Идеален за анти-гравийни, полиуретанови и винилови фоли. Висококачествени материали на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на вашето превозно средство!
118.98лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX WHEEL COAT (защита на всички видове колесни дискове)

Защитете колелата на вашия автомобил с SCHILDEX WHEEL COAT от Carcolor. Изработен от висококачествени материали, този продукт осигурява надеждна защита на всички видове колесни дискове. Поръчайте сега и се насладете на изключително качество на достъпни цени!
182.70лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

7100 Brushable Seamsealer (0,85kg), grey

Поръчайте 7100 Brushable Seamsealer (0,85kg), grey от Carcolor за перфектното ремонтиране на автомобила си. Висококачествени материали на достъпни цени. Не се колебайте, поръчайте сега!
17.04лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

7200 1K PU Sealant (310ml)

Бързо залепващо и бързо затвърдяващо полиуретаново лепило и уплътнител. Лесно се изглажда и нивелира, може да се нанася и с четка, позволява бързо боядисване (след 30 минути) при ремонтни операции върху корпуса на лодки, каравани и други. Може да се боядисва отгоре.
9.60лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

900BBP Texture Bumper Black Paint (1L)

Поръчайте 900BBP Texture Bumper Black Paint (1L) от Carcolor за бърза и ефективна ремонтна работа на автомобила си. Висококачествени материали на достъпни цени.
26.64лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

RX 5550 LIZARD SKIN - BLACK

Висококачествено полиуретаново покритие, идеално за защита на повърхности на товарни автомобили и други тежкотоварни превозни средства. Осигурява стабилна защита срещу удари, абразия и корозия. Подобрява звукоизолацията и защитава от абразия.
38.52лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

RX 5555 LIZARD SKIN - COLOR

RX 5555 LIZARD SKIN - COLOR представляет собой высококачественное полиуретановое покрытие, обеспечивающее надежную защиту поверхностей от ударов, абразии и химических воздействий. Идеально подходит для использования на грузовых автомобилях и транспортных средствах. Предлагается в различных цветовых вариантах
36.00лв./бр
Наличност:
1
Брой, бр
Брой, кашон

SCHILDEX GLASS COAT ( за стъклени повърхности)

Защитете стъклата на автомобила си с SCHILDEX GLASS COAT от Carcolor. Високо качество на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на стъклата си!
82.02лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q7 BRIGHT (Стъклена вода)

Поръчайте SCHILDEX Q7 BRIGHT (Стъклена вода) от Carcolor и се възползвайте от висококачествени материали за авторемонт на достъпни цени. Не се колебайте, поръчайте сега и осигурете сияен завършек на вашето превозно средство!
148.74лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q9 STRONG (Нанокерамично защитно покритие)

Защитете боята на автомобила си с SCHILDEX Q9 STRONG от Carcolor. Нанокерамичното покритие осигурява висока защита и блясък. Поръчайте сега и се насладете на качеството на достъпни цени!
220.98лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX QX (Нанокерамична композитна защитна смес)

Защитете боята на вашия автомобил с SCHILDEX QX от Carcolor. Нанокерамичната композитна защитна смес осигурява висококачествена защита и блясък на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита за вашето превозно средство!
246.48лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX ULTIMA (Да съчетава защитни и водоотблъскващи качества)

Защитете автомобила си с SCHILDEX ULTIMA от Carcolor! Водоотблъскващи и защитни качества на достъпни цени за авторемонт. Поръчайте сега и осигурете най-добрата защита за вашия автомобил!
268.92лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache