2К полиуретаново покритие

Изключително издръжливо защитно покритие - LIZARD SKIN е аналог на покритието RAPTOR, но значително го превъзхожда по якостни свойства.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Първоначално беше планирано да се създаде по-издръжлива връзка за каросерията на камиони и пикапи. При постоянни натоварвания и интензивни механични натоварвания обичайната боя на такива превозни средства бързо беше подложена на абразия, появиха се множество драскотини и ръжда.

Разработка на супер издръжливо покритие – LIZARD SKIN. Осигурява максимална защита на повърхността на тялото от всякакви външни влияния. Днес този състав се използва в много области: автомобилостроене, корабостроене, строителство, селско стопанство и дори при създаване на различни видове декор.

ОСОБЕНОСТИ

Можете да закупите автомобилно защитно покритие в черни и тонирани версии. Отличителна черта на покритието LIZARD SKIN е пълната прозрачност на състава. Това ви позволява да получите почти всеки нюанс, от обикновен метален до стилен „хамелеон“.

След нанасяне на състава върху тялото на автомобила, повърхността става грапава, лъскава или полу-лъскава. Устойчив е на механични натоварвания, ултравиолетова радиация, валежи, бензин, масло, соли и влага. Покритието остава стабилно при всякакви климатични и атмосферни условия.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Преди нанасяне на състава, повърхността трябва да бъде почистена с абразив, обезмаслена и покрита с полиуретанов грунд. – LIZARD SKIN може да се нанася с античакъл или бояджийски пистолет. За да се получи трайно покритие, са достатъчни 1-2 слоя.

Съставът изсъхва в рамките на 24 часа, пълната полимеризация изисква 21 дни.

ПРЕДИМСТВА

Полиуретаново покритие – LIZARD SKIN има много важни предимства:

- осигурява надеждна защита от негативни външни фактори;

- ви позволява да получите всеки цвят, включително изключителни опции;

- не изисква специална подготвителна работа;

ви позволява да регулирате шагрен в широк диапазон;

има достъпна цена.


RX 5550 LIZARD SKIN - BLACK

Висококачествено полиуретаново покритие, идеално за защита на повърхности на товарни автомобили и други тежкотоварни превозни средства. Осигурява стабилна защита срещу удари, абразия и корозия. Подобрява звукоизолацията и защитава от абразия.
38.52лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

RX 5555 LIZARD SKIN - COLOR

RX 5555 LIZARD SKIN - COLOR представляет собой высококачественное полиуретановое покрытие, обеспечивающее надежную защиту поверхностей от ударов, абразии и химических воздействий. Идеально подходит для использования на грузовых автомобилях и транспортных средствах. Предлагается в различных цветовых вариантах
36.00лв./бр
Наличност:
1
Брой, бр
Брой, кашон
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache