Антигравийная защита

Антигравийната защита се счита за ефективно решение за осигуряване на защитата на заводското лакокрасочно покритие на автомашините. Плохите дороги, наличието на камък, химическите вещества и други фактори могат да доведат до проявата на сколов, царапин и последващата коррозия на кузова, което изисква дорогостоящия ремонт. За да избегнат такива проблеми, много собственици предпочитат да купуват защитно покритие на автомобила.

ПЛЮСЫ

Антигравийната защита представлява прозрачна лента, която покрива капака, бампера, капака, вратите, фаровете и други най-често повредени детайли. Такава лента дава следните предимства:

увеличаване на срока на обслужване на лака, краски, емали за автомобил,

запазване на цвета, блеска покритие,

икономичност (дешевле, чем покраска испорченного елемент),

възможност за обработка на отделни детайли,

простота, оперативност нанесения, защита до 5 години.

РАЗНОВИДНОСТИ

Антигравийната защита се среща във вид на фолио или жидко средство.

Виниловата лента служи малко и не е твърде ефективна при силни механични въздействия. Тя не пропуска UF-лучи, следователно след нейното премахване на LKP може неравномерно да промени цвета. Самата лента спуска некоторое време желтеет. Чаще такъв бюджетен вариант се прилага за брендиране на автомобили с украса с наклейки.

По-скъпият, но ефективен вариант е полиуретанова лента. Тя е по-толка и отлично защитава кузовите от песка, мелките камешки на дороге. Прозрачността на фолиото гарантира нейната незаметност на повърхността на автомобила. Пленка пропуска ултрафиолет, следователно LKP се издига равномерно, което не се хвърля в очите след отстраняване.

Жидкие защитни средства се предлагат в аэрозолных баллончиках. Их можете лесно да разпръсквате по повърхността. След това достатъчно очаквайте пълното издигане, и автомобилът е готов за експлоатация. Въпреки това нанасянето по-добре да довери опитния специалист, тъй като при неумело използване и чрезмерно количество течности на повърхността могат да се появят напливи. Важно е да изпълнявате работата в чистото място, като изключите попадането на автомобилни пыли, мелките насекоми. Срокът на ефективността на жидките средства е по-малък, отколкото в пленок, но актуализирайте покриването по този начин по-проще.


900BBP Texture Bumper Black Paint (1L)

Поръчайте 900BBP Texture Bumper Black Paint (1L) от Carcolor за бърза и ефективна ремонтна работа на автомобила си. Висококачествени материали на достъпни цени.
26.64лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Underbody Coating (1kg)

Underbody Coating (1kg) от Etalon предлага надеждна защита за вашия автомобил, осигурявайки издръжливост и защита от корозия. Идеален избор за онези, които стремят към дълготрайни автомобилни материали.
14.52лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Спрей RX 5100 UBS UNDERCOATING: Надежна защита автомобилното дъно от корозия и влага

RX 5100 UBS UNDERCOATING е висококачествено покритие, предназначено за защита на долната част на автомобила от корозия и влага.
9.60лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Спрей RX 5300 CAVITY PROTECTION WAX воск

Защитете каросерията на вашия автомобил с восък Спрей RX 5300 CAVITY PROTECTION WAX от Carcolor. Изберете качество и надеждност на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на вашето превозно средство.
14.10лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache