Нанозащита (Продукти за детейлинг)

Нанозащитата е средство, което е актуално както за нови автомобили, така и за автомобили със завъртяна миляж. Основната цел на това покритие е да направи купето бляскаво, цветът наситен, лакът по-твърд, и да го защити от въздействието на околната среда. Нанопокритията се различават по ефективността си и по срока на използване. Основните видове покрития са течното стъкло и керамиката. Предлагаме ви само най-добрите и проверени с времето средства.


SCHILDEX - иновативни защитни покрития от ново поколение

SCHILDEX - Резултатите от нашата работа, а с тях и продуктите, които излизат на пазара, носят със себе си дългогодишен опит от изпитания и тестове, отчитащи спецификата на тяхното приложение при най-тежки условия. Основната дейност на нашата компания е производство на защитни състави на силиконова органична основа.

Основният асортимент са защитни състави на силиконова органична основа. Това е специален клас защитни покрития, притежаващи безпрецедентни характеристики, най-висока адхезия и устойчивост, уникални оптични свойства, защита от широк клас химически и механични въздействия, чрез модифициране на повърхността с образуване на ултратънък кварцов повърхностен слой. Работата на компанията SCHILDEX се гради на принципи и стандарти, които й позволяват да бъде една от най-добрите на пазара на защитни покрития, качествено и оперативно задоволявайки нуждите на всеки клиент чрез възможността за индивидуална разработка, осигуряване на техническа поддръжка и гаранция за високо качество на произвежданата продукция.


SCHILDEX LEATHER COAT (Защитно покритие за всички видове кожа)

Универсален защитен слой за всякакъв тип кожа, с дълготрайна и висока защита.
69.30лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q5 LITE (Кварцова защитна покривка за лаково-бояджийски покрития)

Защитете лаковото покритие на автомобила си с SCHILDEX Q5 LITE от Carcolor. Висококачествени материали за авторемонт на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на бояджийското покритие.
63.78лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q8 BRILLIANT (Водоустойчива силиконова защитна смес)

Защитете автомобила си с водоустойчивата силиконова защитна смес SCHILDEX Q8 BRILLIANT от Carcolor. Висококачествени материали на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита за вашия автомобил!
182.70лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX VINYL COAT (за анти-гравийни, полиуретанови и винилови фоли)

Защитете вашата кола с SCHILDEX VINYL COAT от Carcolor. Идеален за анти-гравийни, полиуретанови и винилови фоли. Висококачествени материали на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на вашето превозно средство!
118.98лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX WHEEL COAT (защита на всички видове колесни дискове)

Защитете колелата на вашия автомобил с SCHILDEX WHEEL COAT от Carcolor. Изработен от висококачествени материали, този продукт осигурява надеждна защита на всички видове колесни дискове. Поръчайте сега и се насладете на изключително качество на достъпни цени!
182.70лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX GLASS COAT ( за стъклени повърхности)

Защитете стъклата на автомобила си с SCHILDEX GLASS COAT от Carcolor. Високо качество на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита на стъклата си!
82.02лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q7 BRIGHT (Стъклена вода)

Поръчайте SCHILDEX Q7 BRIGHT (Стъклена вода) от Carcolor и се възползвайте от висококачествени материали за авторемонт на достъпни цени. Не се колебайте, поръчайте сега и осигурете сияен завършек на вашето превозно средство!
148.74лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX Q9 STRONG (Нанокерамично защитно покритие)

Защитете боята на автомобила си с SCHILDEX Q9 STRONG от Carcolor. Нанокерамичното покритие осигурява висока защита и блясък. Поръчайте сега и се насладете на качеството на достъпни цени!
220.98лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX QX (Нанокерамична композитна защитна смес)

Защитете боята на вашия автомобил с SCHILDEX QX от Carcolor. Нанокерамичната композитна защитна смес осигурява висококачествена защита и блясък на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете дълготрайна защита за вашето превозно средство!
246.48лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX ULTIMA (Да съчетава защитни и водоотблъскващи качества)

Защитете автомобила си с SCHILDEX ULTIMA от Carcolor! Водоотблъскващи и защитни качества на достъпни цени за авторемонт. Поръчайте сега и осигурете най-добрата защита за вашия автомобил!
268.92лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр

SCHILDEX VSP (Много силна защита)

Защитете автомобила си с SCHILDEX VSP от Carcolor - надеждна защита срещу надрасквания и външни влияния. Висококачествени материали на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете максимална защита за вашия автомобил!
403.62лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache