Кит

За козметични ремонти на автомобил може да се наложи автомобилна замазка, към избора на която трябва да се подхожда с най-голямо внимание. Повечето автомобилни китове са двукомпонентни. Полиестерната смола осигурява адхезия и еластичност, а пълнителите увеличават обема. Такива материали се използват с втвърдител и имат леко свиване. Еднокомпонентните състави изсъхват без външна помощ, но отнемат много време и се характеризират с високо свиване.

СОРТОВЕ

Ако решите да закупите шпакловка за автомобил, трябва да изхождате от поставените задачи, свойствата и функционалността на състава. Има следните видове автозамазка:

Течност. Помага за получаване на идеално равна, гладка повърхност, елиминира неравности и грапавини. Подходящ за нанасяне върху метални и други шпакловки. Нанесете със специален пистолет.

Мек. Еластичната му консистенция позволява лесно да заеме желаната форма. Като основа е подходящ дебел слой. Прилага се върху фибростъкло и метал, лесен за смилане.

С алуминиев прах. Осигурява отлична адхезия, еластичен, надежден. Подходящ за ремонт на големи повреди. Съвместим с алуминиев, стоманен, акрилен, полиестерен ламинат, може да се използва като основа.

С фибростъкло. Той се справя добре с ремонта на големи вдлъбнатини, дупки и дефекти, причинени от корозия. Това е най-трайната и груба шпакловка. Прилепва добре към метални повърхности, фибростъкло и полиестер.

На пластмаса. Използва се за коригиране на брони, корпуси на огледала и пластмасов декор. Еластичен, лесен за използване, лесно запълва всички неравности.

Универсален. С негова помощ можете да извършвате основни и довършителни корекции. Той е нискоеластичен, но има висока адхезия към почва и метал.

Завършек. Използва се като финален слой преди боядисване. Запълва порите, които се появяват при използване на груби шпакловки.


Кит RX 2220 PUTTY SOFT PLUS (1,8kg)

"RX 2220 PUTTY SOFT PLUS" е висококачествен продукт на RepairXtreme, предназначен за ремонт на повредени повърхности. Той е подходящ за запълване на пукнатини и дупки, като осигурява здраво и гъвкаво покритие. Продуктът е лесен за приложение и се отличава с изключителна издръжливост и устойчивост на влага и температ
23.82лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Кит RX 2240 PUTTY GLASS (0,5kg)

RX 2240 PUTTY GLASS е висококачествена стъкловлакнеста шпатловка, специално разработена за ремонт на стъклопластови повърхности. Има отлично сцепление със стъкловлакното и други материали, като осигурява здраво и издръжливо съединение. Идеална е за запълване на пукнатини, скъсания и други дефекти на стъклопласта.
12.72лв.
Наличност:
0
Брой
Брой, кашон
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache