Кои сме ние

От 2016 година в carcolor.eu се стремим да предлагаме най-висококачествени автоемайллакове и материали за каросерийни ремонти в България. В нашия онлайн магазин предлагаме широк асортимент от продукти на водещи производители като Perfecoat, RepairXtreme, Reoflex, Dur, Yatu, Armax, Vika и много други. Освен това, непрекъснато актуализираме нашата гама с материали на други производители, включително разтворители, обезмаслители, препарати за боя и много други, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите клиенти.

Ние сме тук, за да предложим не само широка гама от продукти, но и компетентно консултиране, основано на години опит и практика в индустрията. При нас може да се възползвате от гъвкави системи отстъпки и индивидуален подход към всеки клиент.

С нашия онлайн магазин пазаруването е лесно и удобно. Просто разгледайте нашата гама от продукти, поръчайте онлайн и ние ще доставим вашата покупка на посочения от вас адрес. CarColor предлага бърза и надеждна доставка, където и да се намирате в страната.

Когато казваме „ние“ (или „нашето/ нашите/ нашата/ нашият“) в рамките на настоящата Политика за защита на личните данни, имаме предвид РЕС Инжиниринг ООД, търговско дружество, учредено и опериращо съобразно законите на Р.България, с регистров номер ЕИК 204110325 , със седалище и адрес на управление: гр.Варна, Р.България 
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache