Бои

Бои

Изборът на боя е от интерес за собствениците на автомобили, преди всичко, преди да започнат ремонт на боята на „железния кон“. Това е много важен етап, от който зависи външният вид на боядисаните елементи - дали частта ще изпъкне на фона на тялото като цяло или ще се влее органично в продукта. Нека разгледаме допълнително от какво можете и от какво не можете да спестите, когато искате да закупите автоемайллак.

ПОДАНЕНТИ НА ИКОНОМИКА

Каросерийният ремонт е доста скъпо начинание, което трябва да се подготви предварително и да се подходи внимателно. Бюджетът за боядисване зависи от следните финансови разходи:

Обем изхабена автомобилна боя. Тук няма да можете да спестите пари, тъй като има ясни инструкции и препоръки от производителя относно използването на съставите. Ако не ги спазвате, ефектът ще бъде слаб и нежелан.

Заплащане на автобояджийски услуги. Въпросът за спестяването на този етап е под въпрос. Тук трябва да се съсредоточите върху авторитета и опита на специалист, защото можете да посегнете към откровена евтиност и да се окажете с непрофесионалист, който не владее умението да рисува.

Избор на боя. Тази процедура може да се извърши по три основни начина, които се различават значително по цена. В тази ситуация спестяванията са подходящи, ако техническите условия позволяват.

МЕТОД №1. ИЗКУПУВАМЕ ОПАКОВАНА АВТОБОЯ.

Съставът може да се продава в кутии и кутии. За да познаете сянката, струва си да вземете демонстрационен вентилатор от производителите на материали и да го сравните с цвета на тялото. Въпреки нискобюджетния характер на това решение, трябва да се има предвид, че след нанасяне върху подготвената повърхност и втвърдяване на слоевете тонът може да се промени. Ако имате късмет и нюансът на пребоядисания елемент съвпада със съществуващия, тогава спестяванията ще бъдат от 40 до 70% от сумата, която би могла да бъде изразходвана за тониране. Също така си струва да се разбере, че цветовата палитра от готови бои е доста оскъдна.

МЕТОД № 2. ИЗБОР НА АВТОМОБИЛНА БОЯ ПО VIN КОД.

Има международна таблица с кодове на автомобилни бои, която се използва от производителите на бои и лакове и производителите на автомобили. Кодът е посочен върху частите и в паспорта на автомобила. Купувачът може да дойде в пункта за продажба на бои и лакове, да посочи кода и модела на автомобила и да закупи автоемайл. Има едно предупреждение - стратегията работи безупречно, ако собственикът на колата иска напълно да пребоядиса тялото. Това ще ви помогне да спестите до 30% от бюджета си. Ако трябва само да боядисате област, нюансите най-вероятно няма да съвпаднат. Това се дължи на избледняване на покритието, промени в пигмента поради излагане на пътни реагенти и други причини.

МЕТОД №3. ОЦВЕТЯВАНЕ.

Методът осигурява точно съответствие с нюанса, тъй като селекцията използва компютърна технология и собствени системи за подбор. Ако искате да коригирате лек дефект, можете да поръчате от лабораторията бар-коректор в малка опаковка, както и автолак за него.


Филтрирано търсене

Авто боя-база Audi/VW LC3T Indianrott (1L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база Audi/VW LC3T Indianrott (1L) от Carcolor за перфектен авторемонт на достъпни цени. Не се колебайте, поръчайте сега и осигурете блясък на вашето превозно средство!
38.88лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Audi/VW LD7W Urbangrey (1L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база Audi/VW LD7W Urbangrey (1L) от Carcolor за вашата авторемонтна работилница. Нашият продукт е с отлично качество и на достъпна цена. Поръчайте сега и осигурете си перфектния цвят за вашия автомобил!
38.88лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Audi/VW LY9Z Panthero (1L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база Audi/VW LY9Z Panthero (1L) от Carcolor на достъпна цена за авторемонт. Купете сега и осигурете сияен завършек на вашето превозно средство!
24.90лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Audi/VW LZ9W Ebonyschwarz (1L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база Audi/VW LZ9W Ebonyschwarz (1L) от Carcolor за перфектен ремонт на вашия автомобил. Нашият продукт е с отлично качество и достъпна цена. Поръчайте сега и осигурете сияен завършек на вашето превозно средство!
24.90лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база BMW 181 Diamantschwar (1L)

Поръчайте висококачествената авто боя-база BMW 181 Diamantschwar (1L) от Carcolor на достъпна цена за авторемонти. Изберете най-добрите материали за вашето авто сега!
24.90лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база BMW 252 Calypsorot (1L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база BMW 252 Calypsorot (1L) от Carcolor и осигурете сияен завършек на вашето автомобилно покритие. Изберете надеждни материали за авторемонти на достъпни цени. Поръчайте сега и се насладете на издръжлив и бляскав резултат!
38.88лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Ford 2PNC_Oyster Silver (0.8L)

Поръчайте висококачествената авто боя-база Ford 2PNC_Oyster Silver (0.8L) от Carcolor за вашата авторемонтна нужда. Нашият продукт е с отлично качество и е на достъпна цена. Поръчайте сега и осигурете си бляскавия завършек на вашето превозно средство!
22.38лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Ford 4CWA_Deep Navy Blue UNI (0.8L)

Поръчайте висококачествената авто боя-база Ford 4CWA_Deep Navy Blue UNI (0.8L) от Carcolor и осигурете перфектния ремонт на вашия автомобил. Насладете се на издръжливост и красив цвят на достъпни цени. Поръчайте сега и се възползвайте от нашите специални оферти!
25.74лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Ford 8RTE_Morello (0.8L)

Поръчайте висококачествена авто боя-база Ford 8RTE_Morello (0.8L) от Carcolor за перфектен авторемонт на вашия автомобил. Насладете се на издръжливост и блясък на цвета на достъпни цени. Пазарувайте сега!
25.74лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база GM Премьер жълт (0.8L)

Поръчайте Авто боя-база GM Премьер жълт (0.8L) от Carcolor за перфектен ремонт на вашия автомобил. Висококачествени материали на достъпни цени. Пазарувайте сега и осигурете сияен завършек на вашата кола!
22.38лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база GM Феерия 1152 (0.8L)

Освежете външния вид на автомобила си с авто боя-база GM Феерия 1152 от Carcolor! Висококачествени материали за авторемонти на достъпни цени. Поръчайте сега и се насладете на новия си автомобил!
22.38лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Kia (Hyundai) MZH Phantom Black (1L)

Поръчайте 1 литър авто боя-база Kia (Hyundai) MZH Phantom Black от Carcolor. Висококачествени материали за авторемонти на достъпни цени. Поръчайте сега и осигурете сияен завършек на вашето превозно средство!
27.96лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Kia (Hyundai) PGU Crystal White (1L)

Поръчайте висококачествената авто боя-база Kia (Hyundai) PGU Crystal White (1L) от Carcolor за перфектен ремонт на вашия автомобил. На достъпни цени и с бърза доставка. Пазарувайте с увереност сега!
24.90лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Kia (Hyundai) RHM Sleek Silver (1L)

Поръчайте сега висококачествена авто боя-база Kia (Hyundai) RHM Sleek Silver (1L) от Carcolor за перфектен ремонт на вашия автомобил. Насладете се на издръжливост и блясък на достъпни цени.
37.08лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон

Авто боя-база Kia (Hyundai) SAE Carbon Gray (1L)

Поръчайте висококачествената авто боя-база Kia (Hyundai) SAE Carbon Gray (1L) от Carcolor на достъпна цена за авторемонти. Само в 200 символа можете да направите поръчката си и да се насладите на качеството на продукта!
31.56лв./бр
Наличност:
0
Брой, бр
Брой, кашон
Показани 1 от 15 | 34 (3 Страници)
Сайт ускорен с помощью Buslik Cache